دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: شعار اصلی امسال در هفته سلامت از طرف سازمان بهداشت جهانی مطرح شده، «ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره» است و هدف اصلی از طرح این شعار، پیشگیری و خود مراقبتی است بدین معنی که سلامت مواد اولیه و محصول نهایی نقش بسزایی در تأمین سلامت افراد ایفا میکند. اسامی روزهای هفته سلامت به شرح زیر است:سهشنبه، اول اردیبهشت با عنوان روز سلامت و ارتقاء ایمنی غذاچهارشنبه، ۲ اردیبهشت روز، سلامت و سبک زندگی ایرانی اسلامی پنجشنبه، ۳ اردیبهشت ماه روز سلامت در ارتقاء خدمات بهداشتی – درمانی جمعه، ۴ اردیبهشت ماه روز سلامت آموزش همگانی و خود مراقبتی یکشنبه، ۵ اردیبهشت روز سیاستهای کلی سلامت و همکاری بین بخشی دوشنبه، ۶ اردیبهشت، روز اقتصاد سلامت و توسعه سرمایهگذاری
انتهای پیام/